Изпълнителното бюро на БСП хвърли оставка заради изборната загуба. Лидерът

...
Изпълнителното бюро на БСП хвърли оставка заради изборната загуба. Лидерът
Коментари Харесай

Бюрото на БСП хвърли оставка. Нинова – не

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия хвърли оставка поради изборната загуба. Лидерът Корнелия Нинова – не. Страната е в тежка обстановка, може да има предварителни избори и не може да оставим партията без водач, стимулира се Нинова. В същото време социалисти всеобщо желаят оставката й, даже облепиха „ Позитано ” 20 с листовки „ Оставка ”.

Тежка загуба за Българска социалистическа партия. Така разяснява резултатите от изборите водачът на социалистите Корнелия Нинова на първи си брифинг след оповестяване на изборните резултати. Апокалиптичните картини, които се чертаят от някои анализатори обаче не са факт, сподели тя. Нинова напомни, че Българска социалистическа партия си е сложила за чел да бъде първа мощ на изборите, само че не я е постигнала. Дори отстъпихме второто място, сподели тя.

Няма да подкрепим никакво държавно управление, препоръчано от ГЕРБ, без значение дали е партийно или експертно, сподели Нинова. И разгласи, че съгласно резултатите държавно управление без Българска социалистическа партия е невероятно. Нинова благодари на всички хора, които са излезли да гласоподават, на цялата изборна администрация.

Основната ни задача бе да се разбие моделът ГЕРБ. След тези избори ГЕРБ повече не може да ръководи и Борисов няма да е министър председател, сподели Нинова. И добави: Но това е единствено началото. Томи модел е проникнал надълбоко в ръководството и стопанската система и премахването му ще е дълъг развой.

Ковид рецесията повлия на вота за нас, сподели още Нинова и разгласи, че Мая Манолова и Слави Трифонов са взели гласове от Българска социалистическа партия. Нинова атакува вътрешната съпротива.

В Българска социалистическа партия имаше хора, които работеха против Българска социалистическа партия. Ние се борехме на два фронта, сподели тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР