Изпълнителният съвет на Продължаваме промяната“ ще даде утре пресконференция в

...
Изпълнителният съвет на Продължаваме промяната“ ще даде утре пресконференция в
Коментари Харесай

Кирил и Асен казват утре ще се гушкат ли с Борисов

Изпълнителният съвет на „ Продължаваме промяната “ ще даде на следващия ден конференция в Българска телеграфна агенция, където ще разгласи отговора си на офертата на Бойко Борисов за договаряния за сформиране на кабинет. Ръководството на партията даде обещание, че за разлика от Костя Копейкин няма да годи присъстващите публицисти.

" Използваме случая да отбележим, че всички медии са добре пристигнали ", пишат от " Промяната ".

Считаме за безусловно неприемливо в демократична страна политици да се пробват да лимитират достъпа на публицисти и медии до информация, която е значима за жителите. Този коментар идва откакто в сряда водачът на " Възраждане " напусна личната си конференция, откакто журналистка от " Дневник " отхвърли молбата му да не участва на брифинга. 

" Искам да направя конкретизиране, че когато изпращаме предложения до медиите, не изпращаме до тези, които са финасирани извън, и непознати фондации като “Капитал ”, “Дневник ”, “Клуб Z ”, “Медиапул ” и други сходни метастази. Ще помоля сътрудниците, при цялото ми почитание към тях като персони, да изоставен конференцията, тъй като не желаем да бъдем отразявани, и не желаем да бъдем даже в една зала със чиновници на медии, които изкривяват публичното схващане, манипулират го в интерес на непознати страни и са финансирани извън ", съобщи Костадинов. 

В петък " Продължаваме промяната " ще отговорят на първата оферта на Бойко Борисов за сформиране на държавно управление.

Борисов предложи евро-атлантически кабинет с ясни цели - против Путин, оръжия за Украйна, възобновяване от рецесията, влизане в еврозоната. Офертата е към “Демократична България ” и “Продължаваме смяната ” (както “24 часа ” планува още в нощта на изборите), ненапълно към Движение за права и свободи и Стефан Янев и сигурно изключва “Възраждане ” и Българска социалистическа партия.
ТЕМА преди 4 часа 495 преди 5 часа 1563 преди 5 часа 3573
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР