Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков обяви оттеглянето на Гриша

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков обяви оттеглянето на Гриша
Коментари Харесай

Обявиха две от причините, заради които Гриша Ганчев и Инджов напускат ЦСКА

Изпълнителният шеф на ЦСКА Пламен Марков разгласи отдръпването на Гриша Ганчев и Юлиян Инджов от Българска войска. Като аргументи за решението на предприемача бяха изтъкнати недоволството на част от " алените " почитатели, както и финансовата рецесия, която пандемията от Коронавирус породи.

„ Едва ли ще мога изчерпателно да отговоря и най-точно, тъй като въпросът е към притежателите. Тази офанзива не е от обич към ЦСКА, това е мое мнение и не привързвам шефовете с това. Инспирирано е от наши съперници, хора, които не обичат ЦСКА, въпреки употребявайки част от фенската маса. Аз съм от началото на Ганчев тук на работа, знаем всички в какво положение беше клуба. Той бе разгласен в неплатежоспособност и посредством освен на финансовата поддръжка, а и всичко, което бе направено от господата Ганчев и Инджов, както и хората, които бяха покрай ЦСКА, видяхме до каква степен стигнахме. Това не е една необективна оценка. Не си приписваме заслуги, само че да не забравяме, че ЦСКА просто не съществуваше ", съобщи Марков.

" Бързо взехме една купа като аматьорски тим. Бяха платени 8 млн. лв., свързани с емблемата на ЦСКА и огромна част от отговорностите, които трябваше да бъдат направени. Клубът се стабилизира финансово и спортно-технически стартира да се гради постоянен и непрекъснат тим. Това са неща, които хората, които не разсъждават обективно, не си дават сметка и да схванат каква е „ услугата” и изгодата от тези хора, заели се с издържането на ЦСКА. "

" Още повече – ситуацията за развиване на бизнес е доста тежка, опциите са лимитирани и считам, че това въздейства на крайното решение на притежателите да устоят ЦСКА. Виждате, че ДЮШ има съществено развиване на този стадий. Доста неща се направиха като позитивни дейности и по този начин нататък. Започнаха и прехвърляния в чужбина ", добави Марков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР