Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след успеха с

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след успеха с
Коментари Харесай

Филипов каза кои съдии не иска за Лудогорец

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов приказва след триумфа с 1:0 над Славия в 1/8-финален мач в Sesame Купа на България. Той съобщи, че позицията на клуба е – Драгомир Драганов и Радослав Гидженов не желае да управляват мачове на ЦСКА. Филипов изрази мнение, че „ субективни фактори “ дефинират и въздействат кой ще стане първенец през последните години.

„ Според мен стана един противен мач, който не беше прекрасен за гледане нито от нас, нито от почитателите. Нашата задача през днешния ден беше да продължим за Купата на България. Не стана най-футболния мач и не мисля, че съдията по някакъв метод е ощетил тима на Славия “, съобщи Филип Филипов.

„ Не мога да дам пояснение за това, което е станало в тунела, тъй като не съм бил там. Бях горе. Докато сляза, всичко беше свършило “, сподели още той.

„ Двата мача бяха разнообразни. Всяка неточност за Купата е равно на отпадане. Основното беше да продължим и да се съхраним за идващия мач. Не мисля, че Лудогорец ще изиска отсрочване на срещата. Един от техните шефове го съобщи. Ако Лудогорец изиска отсрочване, ние нямаме право на мнение, тъй като в правилника се споделя, че европейският участник има право на отсрочване. Мисля, че мач в неделя ще има. Нашата позиция е, че нашият тим не желае мачът да бъде управителен от Драгомир Драганов и Радослав Гидженов, каквито информации се появиха “, съобщи още той.

„ Аз щом отворих съдиите видях Николо Попов. Ние сме последния тим, който ще тръгне да трансформира съдии. Ние нямаме такива сили и взаимоотношения. Не знам дали ще ни уважат желанието за съдиите. И предходната година декларирахме за Драганов, тъй като прави неточности в наш ущърб. Когато се бориш с първенец и имаш огромни цели, обикновено е да се вършат неточности. В последните шампионати субективни фактори въздействат за излъчването на първенеца “, приключи изпълнителният шеф на ЦСКА.


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР