Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори по интересни теми

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори по интересни теми
Коментари Харесай

Фичо Филипов: Умишлено ни бавят за стадиона

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов приказва по забавни тематики след края на благотворителния двубой между ветераните на " алените " и тези на Левски.

" Освен че е хубава самодейността, тя е доста и значима за мъжете да се изследват. Здравето е отговорност. Профилактичните прегледи са доста значими за мъжете изключително след една избрана възраст ", стартира той.
 
" Винаги има тръпка, когато има футбол и положителни футболисти, които са играли. Лекарите също демонстрираха положителни качества. Хубав мач се получи. Винаги желаеме да спечелим, само че през днешния ден не се получи. Играхме по-добре и имахме повече положения, само че нямахме шанс ", продължи Филипов.
 

" Ние през последните две години, като има информация към стадиона, постоянно я споделяме. Имаме позволение от всички институции градежът да стартира.

Жалбата е неоснователна и скоро ще падне. Според мен съзнателно се забавя градежът, не мога да кажа кой. Да правиш такава пречка за нещо, което е потребно за софиянци, значи е съзнателно. Успяхме да наваксаме много точки в шампионата, подобряваме се и имаме добър състав, както и треньорски щаб. ЦСКА ще надгражда още ", съобщи изпълнителният шеф на ЦСКА.
 
" Мнението ми е за обстановката с мача на България и Унгария е, че е неуместно ", приключи Филип Филипов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР