Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск каза, че може да

...
Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск каза, че може да
Коментари Харесай

Опитва ли се Мъск да избегне спаринга със Зукърбърг

Изпълнителният шеф на Tesla Илон Мъск сподели, че може да се нуждае от интервенция и възнамерява да направи ядрено-магнитен резонанс на врата и горната част на гърба, съгласно обява в X, някогашният Twitter.

Мъск, който с изключение на в Tesla заема и висши управителни позиции в X, SpaceX и Neuralink, добави, че ще научи повече тази седмица. Ако Мъск в последна сметка се нуждае от интервенция, положението му може най-малко краткотрайно да го лиши от множеството му изпълнителни функции. Това може също да забави оферти спаринг мач сред него и Марк Зукърбърг. 
-->
Двамата милиардери се карат един на различен онлайн, откогато Meta започва своя нов уебсайт за обществени медии Threads, който мнозина считат за опция на X. Двойката се съгласи да стигне до физически удари, макар че остава неразбираемо дали фактически ще има пердах в клетка.

В неделя Мъск сподели, че борбата ще бъде излъчена по X и че всички доходи ще отидат за щедрост за ветерани. Зукърбърг сподели в обява в Threads в неделя, че е предложил 26 август като дата за мача, само че Мъск не е удостоверил.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР