Изпълнителният директор на Овергаз Инк АД Сашо Дончев коментира излязлата

...
Изпълнителният директор на Овергаз Инк АД Сашо Дончев коментира излязлата
Коментари Харесай

Овергаз Инк е договорила 15 млрд. куб. м. газ с американска компания

Изпълнителният шеф на " Овергаз Инк " АД Сашо Дончев разяснява излязлата информация, че е договорил 15 милиарда куб. м. газ с американската компания " Ескалейд Енерджи Инк ". Това той сподели в студиото на " На фокус с Лора Крумова ".

" С тях, дружно май месец, в Албания подписахме учредителни документи да сътворяваме един терминал за регазификация. Това, което подписахме предходната седмица, е по-скоро един от източниците на полутечен природен газ за този терминал ", сподели той. По думите му компанията е стратегически сътрудник, с който имат доста по-големи проекти от този терминал за регазификация.

" Държавата на мен от дълго време ми наподобява зле ". Така Сашо Дончев отговори на въпроса по какъв начин вижда България през днешния ден. По-вярно даже било изказванието, че страната ни в никакъв случай не му е изглеждала добре.

Той съобщи, че има вяра, че крачка по крачка, с всяко вървене на избори, политическият живот у нас ще се усъвършенства.

" В изборите всяка година получават право да вземат участие младежи, които са родени след ония интервал, наименуван комунизъм, които не познават тоталитарната страна в същинския й тип, които са получили обучение на Запад, работили са там, живели са, имали са опция да видят какво е това същинска народна власт, по какъв начин действа страната в едно свободно общество и не на последно място – видели са по какъв начин действа самото свободно общество ", сподели изп. Директор на " Овергаз ".

Той самичък дефинира себе си като част от тези младежи, без значение от възрастта си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР