Изпълнителният директор на Oracle Лари Елисън представи автономната система за

...
Изпълнителният директор на Oracle Лари Елисън представи автономната система за
Коментари Харесай

Oracle анонсира появата на 18c и нова система за защита

Изпълнителният шеф на Oracle Лари Елисън показа самостоятелната система за ръководство на бази данни 18c и защитни механизми към нея.

Елисън откри конференцията OpenWorld в неделя, като акцент в речта му бяха автоматизацията и методите, по които машинното образование революционизира Интернет. Той показа, че новата самостоятелна Демократична България и система за киберсигурност са били създадени дружно . Въпросната система, за която се чака да станат ясни детайлности по-късно през днешния ден уведомява базата данни при зародила обстановка и 18с съумява да наложи автоматизирано пач или адресира казуса.

Именно и машинното образование стои в основата на идващото потомство Демократична България системи, както и в системата за отбрана. „ Двете са създадени дружно и главната им цел е предотвратяването на кражбата на данни . Правим всичко, което можем, с цел да отстраняваме потребността от човешка интервенция. Защитната система засича опасността, до момента в който се пробва да доближи ресурсите. В същото време базата би трябвало да получи пач без да би трябвало да чака човешка интервенция и назначението на интервал на неактивност, с цел да бъде обслужена “, изяснява Елисън.

18c напълно няма да е единствената сходна система, напомнят на собствен ред от ZDNet. Подобни платформи употребяват IBM, AWS и Гугъл, както и други компании, само че съгласно Елисън, особеното тук е че машинното образование оказва помощ въз основата да се приспособява и усъвършенства сама. „ Това апропо е нещо доста значимо. Никой различен не го е правил. Това е най-важното нещо, което сме правили в последните години “.

Освен това, Елисън подчертава над това, че идващото потомство база данни на компанията е надалеч по-сигурна и пести работни часове на обслужващите я екипи. Това ще разреши на експертите да се заемат с други действия по поддръжка на системите в организациите. 18c ще може да обслужва, както местни, по този начин и облачни запаси, да вземем за пример в облака на Oracle. Стандартната версия на 18c ще е налична от декември тази година, а OLTP версията – от лятото на идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР