Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели след драматичния успех

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели след драматичния успех
Коментари Харесай

Петричев: Можем да наредим този мач сред най-великите в историята на Лудогорец

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев показа след трагичния триумф над Олимпиакос, който прати " орлите " на плейоф за влизане в групите на Шампионската лига, че дуелът може да се подреди измежду най-великите в историята на разградчани.

" Достатъчно луда вечер, тъй като се поздравихме с крайния триумф. Много се надявах лудостта,която ни е нужна, да е в цялостна степен, с цел да прескочим този гранд. Мисля, че може да наредим дуела измежду великите в нашата история ", стартира Петричев.

" Благодаря на всички хора, които имаха вяра, че Лудогорец ще се върне там, където му е мястото. Честито на нашите притежатели, на целия клуб, на сътрудниците, всички, които работят непрекъснато за триумфа на Лудогорец. Имаме още една крачка до огромната цел. Надявам се да запазим студен разум и да успеем да влезем в групите на Шампионската лига. Много мъчно могат да се вършат съпоставения с предходния тим, който влезе в групите на ШЛ. Сега това, което виждаме, доста се приближава до Лудогорец, който всички искахме. Имаме нови страхотни футболисти. Очевидно този тим има огромно бъдеще. Трябва да си извървим пътя, да играем с огромни тимове.

Благодаря на нашите последователи за атмосферата, която сътвориха през днешния ден. Те бяха 12-ият състезател и ни помогнаха за успеха.
Нека оставим прехвърлянията на спортно-техническия щаб. С каквото е належащо ще им спомагаме. В последна сметка има какво още да се работи по тима, само че към този момент са фините настройки. Когато премерим силите с най-големи, дай Боже в Шампионска лига, тогава можем да кажем, че процесът е приключил ", сподели още той след края на мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР