Изпълнителният директор на Левски Павел Колев презентира новия рекламен договор

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев презентира новия рекламен договор
Коментари Харесай

Павел Колев: Не ми е минавало дори през ума за фалит

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев презентира новия рекламен контракт с букмейкърски уебсайт. Той призна, че това доста ще усъвършенства финансовото положение на клуба и добави, че скоро може да бъдат показани и други спонсори на „ сините “.

" Те търпеливо изчакаха рухването на първата карантина. Продължихме диалозите от февруари. Преди няколко седмици започнахме да обсъждахме продължението на предходния контракт. Резултатът от тези разисквания е реалност. Той е с дълготрайност от една година. Надяваме се на добър резултат. Дано да работим по-активно дружно, да организираме дружно събития ", разгласи Колев.

" На първо място, финансовото ни състояние ще се промени значително. Тази помощ идва против права, които даваме спонсора. Левски е притежател на огромна известност. Когато създадем подобаващите условия за всеки спонсор, нещата се случват. Това е един от най-ценните ни сътрудници. Помогна ни, когато бе най-трудно. Надявам се през 2021 година да се случат още хубави неща. Факт е, че този контракт с по-добри условия. Логото ще се появи фланелките на мача с ЦСКА ", разкри той.

" Очаквайте! Всеки миг може да се случи. Договорът с " Palms Bet " не лимитира Левски да подписва контракти с други компании, даже букмейкърски ", отговори Колев на въпрос за още нови спонсори.

" Не ми е минавало даже през мозъка за банкрут. Тук тази дума и неразрешена, само че обстановката е тежка. Уморихме се да го повтаряме. Всеки подобен контракт е значим. Очевидно „ Palms Bet “ има задоволително огромен нюх по какъв начин се прави бизнес. Това значимо и като жест от тяхна страна. Надявам се нещата да се случат добре за двете страни. За нас нещата се случиха добре, остава и ние да си свършим работата ", съобщи още шефът в Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР