Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че Славиша Стоянович

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че Славиша Стоянович
Коментари Харесай

Павел Колев: Славиша Стоянович е възможен вариант за треньор на Левски

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев разгласи, че Славиша Стоянович е измежду вероятните разновидности за нов треньор на " сините ". Той стори това след УС на клуба. Колев приказва за турнетата, които клубът планува, както и за възможен спонсор.

" Ще бъдем в Исперих, Разград, Русе. Имаше много въпроси, в това число дали има смисъл да го организираме това турне. Хората могат да ни чакат в този район. Надявам се скоро да тръгнем към южна България ", сподели той.

" Ефектът след първото турне беше добър. Хората всеки ден пращат писма и питат по кое време могат да ни чакат в техния град. Промяна в клуба няма. Нямаме подписан контракт. Придвижват се нещата. Има процедури, които би трябвало да бъдат завършени. Те зависят от съответната компания. Надяваме се до края на тази седмица или началото на другата да има изясненост ", добави Колев.

" Наско Сираков срещна членовете на УС с оставката на Георги Тодоров. Отборът ще бъде воден от помощниците. Разговори с нов треньор се водят сега. Но не са завършили. Славиша Стоянович? Той е вероятен вид, да ", добави Колев.

" Няма диалози за състезателен шеф ", приключи Колев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР