Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков, коментира изявлението на

...
Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков, коментира изявлението на
Коментари Харесай

Шеф на Левски: Ако някой трябва да има притеснения, това е Хубчев

Изпълнителният шеф на Левски - Ивайло Ивков, разяснява изказването на някогашния треньор на отбора Петър Хубчев, че ще извади документи, свързани с клуба. Шефът на " сините " беше посетител в предаването " Домът на футбола " по DIEMA SPORT.

" Всяко разсрочване на отговорности е добра вест. Казах, че съм отчаян от договорката с Хубчев още преди няколко месеца. Считам, че това са неверни суми. Това нямаше по какъв начин да се случи без помощта на генералния спонсор. Хубчев и още един от помощниците му разсрочиха оставащите три вноски на шест. Не съм сигурен, че ще се спасим, само че имам вяра, че това ще стане. На прав път сме, хората ни го демонстрираха в събота. Имаме ресурса да успеем. Винаги може да пристигна най-лошото. Обичам да виждам действителната картинка. Левски е във напредък, Левски има всички шансове да се върне, където му е мястото, само че няма да стане бързо”, сподели той.

" Левски не може да се тормози от документите, които ще извади Хубчев. Нямаме терзания. Ако някой би трябвало да има терзания, това е той. Ние работим Левски да се стабилизира финансово. До огромна степен съумяваме. Левски е на прав път и най-вероятно ще вземе лиценз. Всеки ден се тормозя за най-малко 5-6 неща”, добави Ивков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР