Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота потвърди слуховете, че Кристиан

...
Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота потвърди слуховете, че Кристиан
Коментари Харесай

Марота потвърди, че има вариант за раздяла с Ериксен

Изпълнителният шеф на Интер Джузепе Марота удостовери слуховете, че Кристиан Ериксен може да се раздели с клуба още през зимата. Датчанинът не може да разгърне капацитета си след идването от Тотнъм през януари и най-вече е запаса.

“Клубът в никакъв случай не би трябвало да задържа даден футболист, в случай че той изиска да се махне”, разяснява през днешния ден шефът на “нерадзурите” пред DAZN.

“Ериксен се държи като същински експерт и той е разполагаем на треньора Антонио Конте. Засега Кристиан не е желал нищо съответно, само че когато му пристигна времето, ще се опитаме да намерим най-хубавото решение”, добави Марота.

Преди мача против Торино Конте беше споделил следното: “Винаги споделям, че решенията, които взимам, са за положителното на Интер. Мисля, че Ериксен получи задоволително шансове - дори е играл повече от други състезатели. Той или ще е титуляр, или ще влиза като промяна, когато преценява. В противоположен случай ще взимам други решения.”

Марота приказва и за възможното удължение на контракта на младия бранител Алесандро Бастони. “Когато даден състезател стане част от националния отбор, той би трябвало да се гордее с това. Бастони става все по-добър напоследък и е разумно да обмислим смяна във финансовото изражение на нещата, защото имаме вяра в него”, изясни шефът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР