Изпълнителният директор на фармацевтичната компания Модерна“ (Moderna) Стефан Бансел смята,

...
Изпълнителният директор на фармацевтичната компания Модерна“ (Moderna) Стефан Бансел смята,
Коментари Харесай

Директорът на Модерна обяви кога ще приключи пандемията

 Изпълнителният шеф на фармацевтичната компания " Модерна “ (Moderna) Стефан Бансел счита, че пандемията от новия ковид може да завърши до една година. Причината е, че увеличеното произвеждане на ваксини подсигурява световните доставки, заяви Ройтерс.

" Ако погледнем към увеличението на индустриалните благоприятни условия в промишлеността през последните шест месеца, доникъде на идната година ще има разполагаем задоволително дози, с цел да може всички хора на планетата да бъдат имунизирани. Ще са разполагаем и нужни бустерни дози “, сподели той в изявление за швейцарския в. " Нойе цюрихер цайтунг “, представен от БТА. 

" Хората, които не се имунизират, ще бъдат естествено ваксинирани, тъй като разновидността Делта е много инфектиран. По този метод ще се окажем в обстановка, сходна на тази при грип. Може да се ваксинирате и да прекарате добре зимата. Или не се ваксинирате и рискувате да се разболеете и евентуално даже да се озовете в болница “, сподели той.

Попитан дали това значи завръщане към естествен живот през втората половина на идната година, той отговори: " Считано от през днешния ден, в границите на година, допускам “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР