Изпълнителният директор на ББР Илия Караниколов ще изнесе лекция в

...
Изпълнителният директор на ББР Илия Караниколов ще изнесе лекция в
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на ББР Илия Караниколов ще изнесе лекция в Софийския университет

Изпълнителният шеф на ББР Илия Караниколов ще изнесе лекция в Софийския университет за измененията в банковите регулации
На 9 май от 10:00 ч. в зала 300 на Стопанския факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “ ще се организира лекция по финансово и данъчно право с присъединяване на ръководителя на Управителния съвет и изпълнителен шеф на Българската банка за развиване Илия Караниколов.

Той ще показа пред студентите идните промени в банковите регулации и ще дава отговор на настоящи въпроси от финансовия бранш. Лекционният курс е воден от доцент доктор Савина Михайлова-Големинова.
-->
Инициативата е част от сред СУ и ББР.

През 2022 година двете институции организираха, както и.

Илия Караниколов e ръководител на УС и изпълнителен шеф на ББР от началото на 2023 година Има над 20-годишен банков и финансов опит.

Професионалната му биография минава през министерствата на стопанската система и енергетиката, и труда и обществената политика, както и през Фонда на фондовете като зам.-председател на УС и изпълнителен шеф. Караниколов има необятна експертиза в сферите обществена администрация, европейска интеграция, тактики и стратегии на Европейски Съюз. Лектор е по тематики като cost-benefit разбор на огромни инфраструктурни, общински и частни планове, надзор на средствата от структурните фондове, финансови принадлежности и други

Илия Караниколов е магистър по стопанско ръководство и администрация от Университета за национално и международно стопанство в София и има специализации в областта на изкуствения разсъдък (Хелзинкски  университет), ръководството на финансови принадлежности (Лондон), кредитния риск (Прага), ръководството на структурни фондове (Брюксел, Маастрихт, Дъблин) и редица други.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР