Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и

...
Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и
Коментари Харесай

Връчиха първите ваучери от схемата за ИКТ услуги на МСП

Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия и Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “ раздадоха първите 28 ваучера в пилотното издание на „ Ваучерна скица за даване на услуги за осведомителни и информационни технологии “, управлявана от Агенцията и финансирана от ОПИК.

Събитието се организира в постройката на ИАНМСП, като ваучерите в размер на 5 000 лева и 20 000 лева, които дава програмата, бяха раздадени на бенефициентите от Илияна Илиева, и. д. основен шеф на д-я „ Европейски фондове за конкурентоспособност “ и началник на Управляващия орган на ОПИК, и от Бойко Таков, изпълнителен шеф на ИАНМСП.

Благодарение на безвъзмездната финансова помощ българските МСП, които получиха своите ваучери, ще могат да подобрят или вкарат цифров маркетинг, да усъвършенстват процеси и/или да обезпечат кибер и осведомителна сигурност.

По време на събитието госпожа Илиева показа стратегиите на ОПИК пред представителите на бизнеса, като пожела триумф на бенефициентите по пътя към подобряването на цифровото им наличие.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР