Изпълнител за специализиран транспорт на ученици до 16-годишна възраст търси

...
Изпълнител за специализиран транспорт на ученици до 16-годишна възраст търси
Коментари Харесай

Избират с конкурс превозвач за ученици до 16 години

Изпълнител за профилиран превоз на възпитаници до 16-годишна възраст търси Община Пазарджик. Ведомството разгласи открита процедура, по която към този момент се одобряват оферти. Стойността на поръчката е 540 000 лв..

От претендентите се изисква предходен опит в осъществяването на сходна като тип и размер услуга в последните 3 години, която да потвърдят с приложени документи към офертите си. Освен това би трябвало да разполагат с рейсове – 8 съществени и 4 аварийни с по над 22 места, сертифицирани по някой от стандартите за екологичност ЕВРО 3, 4, 5 или 6.

Друг аршин за асортимент е най-малко 8 правоспособни водачи на над 25 години, с най-малко 2 години стаж, със съответната подготовка, които да не са осъждани за умишлени закононарушения от общ темперамент и да не са лишавани от правото да карат.

Допуска се транспортните средства да са чартърен или на лизинг. Те би трябвало да имат всички наложителни застраховки, а превозвачът – лиценз за транспорт в страната или за интернационален превоз на пасажери. Базово условие е още претендентите да разполагат с бази за поддръжка на автопарка.

Оферти ще се одобряват до края на работното време през днешния ден. Те ще бъдат отворени в обществено съвещание на следващия ден от 10,00 часа в Стъклената зала на общината.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР