Изпълнихме си задачата, затова спряхме дейността на Медицинския съвет. Това

...
Изпълнихме си задачата, затова спряхме дейността на Медицинския съвет. Това
Коментари Харесай

Проф. Костов за Медицинския съвет: Изпълнили сме задачата си

Изпълнихме си задачата, по тази причина спряхме активността на Медицинския съвет. Това разяснява неговият ръководител проф. Коста Костов.

Само две седмици просъществува експертният съвет към държавното управление, който трябваше да даде спомагателна експертиза в борбата ни с COVID-19.
Медицинският експертен съвет към държавното управление приключва активност Информацията потвърдиха за bTV членове на органа
Костов изясни, че това е бил акт на отрязване на момента, само че специалистите не приключват своята работа, а са подготвени да се изкажат и подкрепят с мнение.

Това е чисто фиктивен акт, изясни още някогашният ръководител на Медицинския съвет.

Той добави, че изкуствено извън се е насаждало напрежение, а в реалност не е имало такова сред него и ген. Венцислав Мутафчийски.

Ние сме имали в миналото персонални несъгласия, които не позволихме да въздействат на работата ни, дори имахме много допирни точки в битката с ковид, сподели още проф. Костов.

Той разясни и че специалистите в съвета са на първо място практикуващи лекари и съвсем не са успявали да оказват помощ на пациентите си. Костов посочи, че да си част от сходен съвет взима доста сила, която е по-добре да е ориентирана към болните.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 522 19 18 37 Света 1 203 292 1 839 64 747 246 780 Заразени* Нови Починали България 522 19 18 Света 1 203 292 1 839 64 747
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР