Изпълнението на проекта Модър-Царевец“ ще приключи предсрочно, съобщи по време

...
Изпълнението на проекта Модър-Царевец“ ще приключи предсрочно, съобщи по време
Коментари Харесай

Вижте уникални кадри от пробива Модър - Царевец!

Изпълнението на плана " Модър-Царевец “ ще завърши предварително, заяви по време на инспекцията на строителството му кметът, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Димитров заяви, че е признателен от осъществяването му.

" Това е план, който стартира още до момента в който бях областен кмет. Тогава помолих НКЖИ да се включат в рехабилитацията на линията,  иначе трябваше да се прави по тунелен прийом. С това спестих 3 млн. лв. “, уточни Димитров.

Той сподели още, че по съоръжението се работи по график. Изпълнението на този план ще облекчи трафика сред регионите " Южен “ и " Западен “. Пусковият период е до края на 2023 година, само че се чака работата да завърши още следващата година. Кметът още един път се извини на хората за породеното стеснение.  

" Няма по какъв начин да се вършат поправки, без да има малко стеснение. Пожелаваме си изсъхнало време, с цел да вървят всички стартирани планове в града “, сподели.

Зам.- кметът пък напомни, че улица " Модъ " р ще е с габарити 2 платна с по-две ленти по 10.50 метра ще е платното, с велоалея и 2-метрови тротоари, с улично осветяване - въобще един актуален бул..

Гледайте повече във видеото!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР