Изпадналият в немилост херцог на Йорк, принц Андрю, просълзи света

...
Изпадналият в немилост херцог на Йорк, принц Андрю, просълзи света
Коментари Харесай

Отлъченият принц Андрю просълзи света с това обръщение към покойната кралица Елизабет II

Изпадналият в недружелюбност херцог на Йорк, принц Андрю, просълзи света с последното си послание към починалата си майка - кралица Елизабет Втора. В обществено изказване той насочи благодарността си към Нейно Величество за всичките ѝ заслуги и показа скръбта си в навечерието на погребението ѝ. 

Андрю, който беше лишен от всичките си почетни трофеи и отстранен от публичния живот като член на кралската фамилия, зараи другарството му с милиардера, упрекнат в педофилия, Джефри Епстийн, написа следното, с цел да се сбогува с непрежалимата си майка:

NEW A tribute to the from the Duke of York
— Roya Nikkhah (@RoyaNikkhah)
" Скъпа Мамо, Майко, Ваше Величество, 

За мен бе чест и привилегия да послужвам за Вас. Майко на нацията, Вашата лоялност и персонална работа към народа бе неповторима и неповторима. Днес поданиците демонстрират своята обич и почитание по толкоз доста способи и съм сигурен, че през днешния ден гледате от горната страна и ги виждате.

 принц андрю

Мамо, постоянно ще помня и оценявам твоята обич, грижа, съчувствие и убеденост в мен. Знанията и мъдростта ти бяха безкрайни. Ще ми липсват твоите прозрения, препоръки и възприятието ти за комизъм. Дойде време нашата книга с прекарвания да бъде затворена и друга да се отвори. Завинаги ще бъдеш в сърцето ми и ти ще бъдеш мой лидер. "

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР