Изобретение, което неутрализира пагубните ефекти на антибиотиците, бе създадено от

...
Изобретение, което неутрализира пагубните ефекти на антибиотиците, бе създадено от
Коментари Харесай

Изобретение парира вредите на антибиотиците

Изобретение, което обезврежда пагубните резултати на антибиотиците, бе основано от интернационален експертен екип. Конфигурирано по този начин, че да се опълчи на едни от най-силните медикаменти, то избавя корема и защищава имунната система от срив. Защитникът на корема, чиято успеваемост е потвърдена с редица лабораторни проби, у нас е прочут с името ProCombo (ПроКомбо).

Лице в лице с врага

Мотивирани да основат заслужен съперник на антибиотиците, група водещи биолози комбинирали специфичен тип пробиотични бактерии, които оцеляват даже и след конфликта си със мощните медикаменти, с новоразработено хранително вещество, което им дава нужната мощ и сила, с цел да спънат злосторника. Произведен чрез патентованата технология DUOCAPTM, където дейните субстанции са предпазени зад стените на двойна капсула, ProCombo е в положение да резервира мощта си на макс и да я отприщи тъкмо тогава, когато е належащо – при срещата си с врага. Нещо повече, двойното капсулиране играе ролята на защитен скафандър, с който „ положителните “ бактерии минават през хранопровода и стомаха невредими, с цел да стигнат непосредствено в червата, където стартират да оказват помощ. Благодарение на това той сполучливо се оправя с разстройството и бързо възстановява ситуацията.

Ефективност на 11-а степен
Доказал се пред лекари и тествали, ProCombo е минал и през съществени изпитвания, които удостоверяват успеваемостта му. Той съдържа цели 200 милиарда CFU/g (2х1011) „ положителни “ бактерии La-14®. Заради неимоверната му мощ приемът на 1 капсула на ден е изцяло задоволителен, с цел да бъдат предотвратени отрицателните резултати на антибиотика. Препоръчително е да бъде одобряван още от първия ден на антибиотичното лекуване, с цел да служи като брониран щит за корема против увреждащите го офанзиви. Ако обаче сте закъснели и позивите за посещаване на двете нули са повече от естественото, ProCombo ще вкара обстановката в релси. Резултатът, настояват тествали, идва още след първия банкет. С негова помощ коремът работи необезпокоявано, а имунитетът остава постоянен – даже и в рискови моменти.

Признат от гилдията

Показал забележителни качества, ProCombo се трансформира в неотменна част от лечебните наставления на специалистите. Не е инцидентно, че водещите експерти по гастроентерология във основни лечебни заведения в цялата страна, измежду които са столичната ВМА, Токуда и други, разчитат на него. „ От моя професионален опит мога да кажа, че ProCombo дава изключителни и бързи резултати. Предписвам го при хора на разнообразни възрасти “, споделя за него лекарят с дългогодишна процедура доктор Николай Цонев, шеф поделение по Гастроентерология към Втора МБАЛ в София. Отдавна разчитат на ProCombo и персоналните лекари, които му се доверяват, когато търсят най-хубавото за своите пациенти. В допълнение към признанието за качествата му е и премията „ Продукт на годината “, която Българският фармацевтичен съюз му присъди през недалечната 2018 година.

Можете да откриете ProCombo в най-близката аптека до вас.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР