Изневярата е най-неприятното нещо, което може да ви се случи

...
Изневярата е най-неприятното нещо, което може да ви се случи
Коментари Харесай

Една истинска история: На изневярата се отвръща с изневяра?

Изневярата е най-неприятното нещо, което може да ви се случи в любовта или вие да аргументите на половинката си. Но се случва. Човешко е да се бърка, човешко е и да прекараш една нощ с различен човек. Въпросът е обаче какво се случва оттук насетне, когато сътрудникът разбере. Нека разберем в днешната ни история:

"Аз съм мъж на 44 години, брачната половинка ми е на 42. Заедно сме от 12 години и имаме прелестен наследник на 10 година Винаги сме живеели в съгласие и мислех, че и от двете страни всичко е наред. Докато един ден не взех инцидентно нейния телефон, вместо нея, когато трябваше да се обадя на един другар. И тогава излезе известие на екрана...най-страшното нещо, което можех да видя.

Отворих го и видях фотография, изпратена от чужд за мен мъж. Беше кадър, който са си създали двамата, явно след плевел секс... Не можех да допускам, само че доказателството беше пред мен. Когато прегледах известията им, разбрах че имат спекулация от месеци. Онемях, не можех да приказвам. Бях в цялостен потрес. Изобщо не го чаках и даже не съм подозирал какво се случва.

Все отново по-късно събрах сили да приказвам със брачната половинка ми, тъй като просто трябваше да го направя. Имах доказателство, черно на бяло, че нищо не е наред сред нас. Скарахме се, крещях ѝ, само че в последна сметка се помирихме. Аз обаче знаех, че в никакъв случай няма да не помни за измяната ѝ.

 мъж

По подигравка на ориста, седмица по-късно, имах случай с колата и се наложи да пристигна полиция. Тогава инцидентно на промяна беше една другарка на жена ми, която работи като служител на реда. Изведнъж усетих, че посред ни има искри, а когато процедурата завърши, тя ми даде номера си и ми сподели, че мога да ѝ се обадя постоянно, когато нуждая се. И още идната вечер взех решение да ѝ се обадя и да я поканя на по пиво. Тя обаче пренасочи поканата ми, като ми сподели, че мога да ѝ отида на посетители.

Още в първите минути след идването ми у тях, започнахме да се целуваме. Беше толкоз буйно, че бързо се оказахме в леглото ѝ. От довечера не стопираме да се виждаме и същински се веселя на всеки момент с нея. Тази спекулация е моето сладко възмездие. ", А.

 жена, мъж

А вие какво мислите? Съгласни ли сте, че на изневярата би трябвало да се дава отговор с невярност?

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР