Изненадващо за мнозина, българин отказа да участва в подгряващите срещи

...
Изненадващо за мнозина, българин отказа да участва в подгряващите срещи
Коментари Харесай

Българин отказа да участва в подгряващите срещи за мача на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа

Изненадващо за мнозина, българин отхвърли да взе участие в подгряващите срещи на международното боксово събитие на годината – мачът на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа за международната купа. Той е едно плевенско село и заема трето място в класацията, в която първи и втори са Кубрат и Тервел Пулеви. Той е на 24 години. Тежи 69,7 кг. Висок е 175 см. и е в серия от 16 следващи победи на професионалния кръг в суперполусредна категория. Той е боксьорът Йосиф Панов по прякор Пепелянката.

„ Това е нещото, което съм роден да върша и парите не са толкоз важни”, споделя спортистът.

И точно, тъй като парите не са толкоз значими Йосиф Панов и екипът му отхвърлят предлагането Пепелянката да се боксира на галавечерта, в която кулминационната точка е мача на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа.

" Това да ни поканят за нас беше огромна чест и доста се зарадвах, само че моят треньор, сподели че рано или късно ние ще излезем на подобен подиум. Само би трябвало да бъдем добре подготвени”, показва претекстовете за решението си боксьорът.

„ Много несериозно и рисковано е за шест дни да излезем против подобен сериозен съперник. Не всичко е пари, тъй като сумата не е толкоз дребна, само че взехме решение с него, откакто градихме нещо толкоз време, не си заслужава да го съсипем за някаква си сума”, безапелационен е треньорът на Пепелянката Александър Владимиров.

Определено Йосиф и треньорът му не се опасяват. Панов има 18 победи (10, от които с нокаут) на профи кръга. Пепелянката се подреди след братята Кубрат и Тервел Пулеви в ранглистата за водещите български професионални боксьори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР