Изненадващо на фона на вчерашните си изявления, че са против

...
Изненадващо на фона на вчерашните си изявления, че са против
Коментари Харесай

Партията на Янев вече подкрепя военна помощ за Украйна

Изненадващо на фона на вчерашните си изказвания, че са срещу военна помощ за Украйна, през днешния ден депутатите от партия „ Български напредък “ смениха позицията и се причислиха към болшинството. Така единствено Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ останаха съперници на решението на Народното събрание по този проблем.

Според депутатите на Янев, те „ показват взаимност с украинския народ “. С това те поддържаха ГЕРБ, „ Продължаваме промяната “, Движение за права и свободи и „ Демократична България “, които твърдо се оповестиха за изпращането на военна помощ на Киев.

„ Ние към този момент сме доста закъснели с това си решение, само че към този момент имаме опция да изправим тази неточност и да застанем до нашите съдружници от Европейски Съюз и НАТО “, сподели по време на дебатите Атанас Славов от „ Демократична България “.

Българска социалистическа партия се разгласи срещу решението и даже видя образуването на „ коалиция на войната “ в Народното събрание. Така социалистите на процедура се солидаризираха с президента Радев, който има съвсем същата позиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР