Изненадващ или решителен ход на президента на Украйна?Володимир Зеленски се

...
Изненадващ или решителен ход на президента на Украйна?Володимир Зеленски се
Коментари Харесай

Мистерия! Зеленски спешно при Байдън

Изненадващ или съдбоносен ход на президента на Украйна?

Володимир Зеленски се чака да се срещне с президента на Съединени американски щати Джо Байдън по време на общополитическите диспути на високо ниво на годишната сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации в Ню Йорк, съобщи Ройтерс, като се базира на телевизия Ен Би Си.
-->
Медията се базира на почитан украински представител, който споделя, че Зеленски възнамерява да участва за общополитическите диспути на високо ниво идната седмица и да се срещне с американския си сътрудник.

„ Политико “ написа, че тази виза може умерено да се назова „ специфична дипломатическа интервенция “. Посещението на Зеленски в Съединени американски щати ще пристигна в основен за Украйна миг – когато украинската войска се пробва да пробие защитата на съветската окупационна войска.

Очаква се Зеленски да насочи значими дипломатически апели от трибуната на Организация на обединените нации, само че също по този начин да получи и уверения, че доставките на оръжия към Киев няма да спрат. Западните страни са подложени на критика, че не дават на украинците оръжия, с които да завоюват войната, в това число ракети с отдалечен обхват.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР