Изненадан съм, че президентът е толкова емоционален. Продължаваме Промяната беше

...
Изненадан съм, че президентът е толкова емоционален. Продължаваме Промяната беше
Коментари Харесай

Скандалът расте! Настимир Ананиев скастри служебния кабинет

Изненадан съм, че президентът е толкоз прочувствен. " Продължаваме Промяната " беше партията, която му оказа помощ да завоюва втори мандат. Знаехме, че е значимо да има президент, който може да се опълчи на партиите на статуквото. Сега излиза, че служебният кабинет, който е назначил той, работи в страховит синхрон с ГЕРБ. Не мога да схвана той приема ли това нещо, че министрите и служебният кабинет работят на всички равнища с ГЕРБ. Това за мен е " мутри вътре ", а не - " мутри вън ". Това сподели заместник-председателят на " Продължаваме Промяната " Настимир Ананиев в " Още от деня " във връзка обвиняванията на президента Румен Радев.

-->
" Очаквах персонално да бъде специалист. Очаквах също, че Бойко Борисов ще се уплаши и няма да отиде самичък да вземе мандата от президента. Не съм сюрпризиран. Знам, че Борисов обича да употребява български професори, които да вози на задната седалка на джипа, а по-късно пенсионира в Народното събрание ", съобщи Настимир Ананиев във връзка излъчения кандидат-премиер от ГЕРБ-СДС, на който през днешния ден беше връчен първият мандат.

Ананиев акцентира, че не обезценява качествата на професор Николай Габровски, само че по негово мнение той ще бъде употребен.

" Ние сме в рецесия, би трябвало да се поеме доста ясна политическа отговорност. В момента политическата отговорност е на първата политическа мощ - ГЕРБ. Вместо да сглобят държавно управление, да покажат водачество в политиката в България, те направиха с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи един блицкриг против машините ", сподели още депутатът от Политическа партия.

Ананиев съобщи още, че сега, в който професор Габровски се е съгласил да стане част от номинацията на ГЕРБ, е изгубил своята гражданска еднаквост.

" Ние казахме, че в никакъв случай няма да работим с ГЕРБ и с върхушката към Бойко Борисов ", препотвърди позицията на политическата си група Настимир Ананиев.

Той дефинира кандидат-премиера, излъчен през днешния ден, като " контактьор ", изпратен от водача на ГЕРБ, който се пробва да " изпере своята известност ".

" За сравнението му с Меси. Истинският Меси вкарва голове, банкянският Меси вкарва пачки в чекмеджето. Истинският Меси има златна топка, банкянският Меси цялостни чекмеджето със златни кюлчета ", означи още Ананиев.

Според депутата съществува съвършен синхрон сред ГЕРБ и министри от служебния кабинет. Именно близостта на Бойко Борисов до властта и опцията той да се върне, твърди Ананиев са аргументите България да не е част от Шенген.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР