Измина по-малко от година, откакто Лионел Меси напусна Барселона и

...
Измина по-малко от година, откакто Лионел Меси напусна Барселона и
Коментари Харесай

Лео Меси изобщо не мисли за завръщане в Барселона

Измина по-малко от година, откогато Лионел Меси напусна Барселона и се причисли към Пари Сен Жермен като свободен сътрудник след приключването на контракта му с „ каталунците “. Слуховете, свързващи аржентинската суперзвезда със завръщане на „ Камп Ноу “, се развиват много съществено в последните седмици.

Фактът, че на седемкратния притежател на „ Златната топка “ му е мъчно да се приспособява на „ Парк де Пренс “ е явен, а той даже беше освиркван от почитателите след отпадането на парижани от Шампионската лига, което единствено наля масло в огъня.

Няколко специалисти и някогашни футболисти също дадоха съвет на Меси да се завърне в Барселона в близко бъдеще. Въпреки това.

След тези изказвания, аржентинското издание „ TyC Sports “ твърди, че самият Меси също не обмисля да се връща в Барселона към този момент. 34-годишнит нападател е фокусиран напълно върху националния тим на Аржентина и идното Световно състезание в Катар по-късно тази година. Дори и да се стигне до възможна разлъка с ПСЖ през лятото, информацията гласи, че Меси няма желание да се завръща в Барселона.

Както стоят нещата, Меси не желае да се върне на „ Камп Ноу “, най-малко в кратковременен проект, до момента в който Лапорта е президент на клуба. Бившият капитан на Барса има контракт с ПСЖ до лятото на 2023 година. В последните дни се появиха информации, че един от притежателите на американския Интер Маями – Дейвид Бекъм, има мощното предпочитание да вземе аржентинеца в своя отбор.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР