Реал Мадрид приема тима на Кадис в пореден мач от

...
Реал Мадрид приема тима на Кадис в пореден мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид 0:0 Кадис

Реал Мадрид приема отбора на Кадис в следващ мач от кръга на испанската Ла Лига. Резултатът към този миг е 0:0.

Срещата може да легитимира „ лос меренгес “ като първенец на Испания, в случай че бъде взет триумф, а в късния мач Барселона не завоюва визитата си на Жирона.

Срещата е от 17,15 българско време, а уеб сайтът Gong.bg, както постоянно, ще предложи на своите читатели текст и богато мултимедийно отразяване.

Впечатление прави, че в титулярния състав на „ белите “ се завръща вратаря Тибо Куртоа, а измежду титулярите място намира и турския мегаталант Арда Гюлер. Реал Мадрид наложи сериозен напън още с първите минути, а в 11-ата минута Ледесма трябваше да избавя извънредно мощен удар от отдалеченост на Едер Милитао и стражът на гостите се оправи.

Мадридистите продължиха да притискат съперника, като пропуски направиха Хоселу и Карвахал, до момента в който Кадис се бранеше прекомерно надълбоко. Шест минути преди края на първото полувреме топката беше центрирана в полето на Кадис. Вратарят Ледесма увисна и не улови и тя отиде към Дани Себайос. Той залъга защитник на " жълтата подводница " и шутира, само че Ледесма отрази с крайник.

В края на полувремето Роберт Наваро от гостите се контузи, откакто подгони лудо безнадеждна топка. След намесата на лекарския екип №27 се изправи на крайници и върна на терена, въпреки и с болки в лакета. Кадис извърши корнер в 45-ата минута, а Гонсало Ескаланте стреля с глава, само че не откри очертанията на Куртоа и играта бе възобновена с начален удар.

Стадион: „ Сантиаго Бернабеу “ (Мадрид, Испания)

Реал Мадрид: 1 Куртоа, 2 Карвахал, 3 Милитао, 6 Начо, 20 Фран Гарсия, 10 Модрич, 12 Камавинга, 19 Себайос, 24 Арда Гюлер, 21, Брахим Диас, 14 Хоселу

Треньор: Карло Анчелоти

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР