Излишните килограми по тялото причиняват истински ужас при дамите навсякъде

...
Излишните килограми по тялото причиняват истински ужас при дамите навсякъде
Коментари Харесай

5-те най-важни неща за сваляне на мазнини от краката

Излишните килограми по тялото предизвикват същински смут при дамите на всички места по тялото, само че повече представителки на нежния пол са по-склонни да ги натрупат точно в региона на ханша, бедрата и краката. Но преди да изпаднете в суматоха – почакайте, има избавление, написа jenata.bliz.bg.

Ако забележите мазнини в долната част на тялото си и желаете да се отървете от тях, то тогава знайте, че има няколко елементарни навика, които могат да ви оказват помощ, само че единствено в случай че ги спазвате в дълготраен проект.

Според диетолози, в случай че консумирате спомагателни 100 калории всеки ден, можете да качите 4,5 кг в допълнение тегло за една година. Освен това тази лой ще бъде ситуирана на бедрата и задните елементи.

Но има пет лесни метода да се отървете от тях.

Ето кои са те:

1. Яжте по-малко калории, в сравнение с изгаряте. Опитайте се да намалите приема на калории с 200 или 300, до момента в който не забележите смяна. В същото време, в случай че видите, че отслабвате, само че в краката ви няма по-малко мазнини, тогава бъдете търпеливи. Може би сега мазнините се изгарят в друга област на тялото. Ще пристигна и техния ред, мъчно е, даже съвсем невероятно да се топят мазнини в съответна област, която ние желаеме. Фитнес инструктори изясняват, че тялото единствено преценя от кои ресурси да изчерпва, когато се стигне до калориен недостиг.

2. Пийте задоволително вода сред храненията. Дори единствено една чаша вода ще притъпи глада ви, ще усъвършенства храносмилането и ще ви помогне да отслабнете.

3. Изкачвайте се по-често – по стръмни улици, хълмове в парка или по стълби. Благодарение на такива разходки можете да помпате и укрепвате мускулите на краката си. Това ще бъде изключително дейно, в случай че носите раница (или просто някаква спомагателна тежест).

4. Осигурете си задоволително сън и слънчева светлина. Липсата на сън е рискова, тъй като може да наруши способността на тялото да се пази против заболявания. Освен това усилва желанието за нездравословна храна. Благодарение на достатъчното количество слънчева светлина ще установите денонощен темп за деня, ще повишите равнището на сила и жизнеспособност.

5. Излизайте на разходка след всяко хранене. Само 10 минути след хранене и преди малко изядените храни ще се усвояват по-добре.

Важно: Тези препоръки не могат да бъдат приравнени с лекарско наставление. Преди да вземете решение, консултирайте се със експерт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР