Изкуствен интелект предположи как би изглеждало семейство Кардашиян-Дженър, ако бяха

...
Изкуствен интелект предположи как би изглеждало семейство Кардашиян-Дженър, ако бяха
Коментари Харесай

Изкуствен интелект показа как биха изглеждали семейство Кардашиян без пластични операции

Изкуствен разсъдък допусна по какъв начин би изглеждало семейство Кардашиян-Дженър, в случай че бяха остарели естествено.

Известното семейство, което е известно с любовта си към козметичните усъвършенствания, наподобява доста друго в особено видео, което неотдавна се трансформира в същински шлагер в TikTok.

Клипът, основан от известните австралийски стриймъри Vandahood Live, демонстрира по какъв начин биха изглеждали през днешния ден Ким Кардашиян, Кайли Дженър, Клои Кардашиян, Крис Дженър и Кортни Кардашиан без козметична интервенция.
Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake

Във видеото са употребявани фрагменти от миналогодишния специфичен край на Keeping Up with the Kardashians. Сред най-очевидните разлики сред истинската и променената версия са доста по-тънките устни на Кайли и носът на Клои. Преди време Кайли признаа, че си е сложила филър за устни, до момента в който Клои неотдавна удостовери, че си е оперирала носа.



Използвахме три разнообразни софтуера с изкуствен интелект и два разнообразни общоприети графични софтуера и ни беше нужна цяла седмица, с цел да го създадем, сподели Кийт от Vandahood Live пред PetaPixel за видеото.

„ Трябваше да подходим по друг метод за всеки член на фамилията, защото всяка от тях е претърпяла разнообразни промени през годините. “

Видеото има над 2 милиона гледания в TikTok, а заключението на стриймърите е, че сестрите Кардашиян-Дженър са изглеждали отлично и преди намесата на пластичните хирурзи. А какво е вашето мнение?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР