Изключването на Русия от олимпийския спорт е политическа заповед от

...
Изключването на Русия от олимпийския спорт е политическа заповед от
Коментари Харесай

Fancy Bears: Олимпийската забрана на Русия е политическа заповед от САЩ и Великобритания

Изключването на Русия от олимпийския спорт е политическа заповед от англосаксонските страни за да бъдат изолирани европейците от управлението на Международния олимпийски комитет (МОК), оповестиха онлайн деятелите Fancy Bears.

Днес хакерската група, за която се твърди, че е съветска, разгласява хакнати имейли от кореспонденцията на членове на МОК. " Тези имейли и документи водят до заключението, че европейците и англосаксонците водят битка за власт и пари в международния спорт ", обявиха от Fancy Bears.

Според хакерите Съединени американски щати, Канада, Англия, Австралия и Нова Зеландия са се обединили в офанзива против европейските ръководители в МОК, като за задачата употребяват въздействието на Световната антидопингова организация (WADA).

Световната антидопингова организация e основана в Канада и получава финансиране от олимпийския комитет на Съединени американски щати (USOC). Директор на WADA пък е британецът Крейг Рийди.

Are you ready for some new stuff? pic.twitter.com/BAeveVVpUL
— Fancy Bears' HT (@FancyBears) January 10, 2018

" Истинските планове на обединението, ръководена от англосаксонците, надалеч не са толкоз благородни, колкото битката против допинга. Очевидно е, че американците и канадците са склонни да отстранят европейците от управлението на олимпийското придвижване и да реализират политическо владичество на англоговорящите народи ", се споделя в заключението на Fancy Bears.

Хакерската група упорства, че имейл, изпратен от шефа на правния отдел на МОК Хауърд Стъп на 7 март 2017 година
до старшите членове Крисофт Де Кепер, Марк Адамс и Ричард Бъджет " разкрива същинската цел на отчета Макларън, а точно англосаксонците да изолират всички останали в МОК, а не битка против допинга ".

В кореспонденцията Стъп оповестява, че включва мнения към писмото на Макларън, което гласи: " Изглежда, че първият отчет на RM (Ричард Макларън) е имал за цел да докара до цялостното изключване на съветския тим от игрите в Рио, а вторият отчет отборът за игрите в Пьончан? Но не споделя да се занимаваме със спортистите, които се готвят самостоятелно ".

В последните няколко години хакерската група Fancy Bears разкри имената на стотици спортисти, приемали неразрешени субстанции. Бяха разкрити десетки футболисти, взели участие на международното състезание в Южна Африка през 2010 година, са имали позволени за лечебна приложимост на неразрешени субстанции (TUE).

Под прицела на Fancy Bears попадна и колоездачът Кристофър Фрум.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Допингът и Русия (188)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР