Изключително затруднено днес ще бъде движението с автомобили в Пловдив

...
Изключително затруднено днес ще бъде движението с автомобили в Пловдив
Коментари Харесай

Блокада! Протести затапват Пловдив днес

Изключително затруднено през днешния ден ще бъде придвижването с коли в Пловдив поради предстоящите митинги. От 8 до 13.30 ч. ще има тапи по маршрута бул. " България " - бул. " В. Априлов " - бул. " Шести септември " - бул. " Източен " - бул. " Христо Ботев " - ул. " Авксентий Велешки " - ул. " Иван Вазов ", предизвестиха от Общината. Затова от Министерство на вътрешните работи приканват водачите да избират обходни направления и да се движат с нараснало внимание, като се преценяват с разпорежданията на полицейските чиновници.

Пловдивчани се провеждат в обществените мрежи да се съберат в 8 часа на паркинга на някогашния магазин Практикер на бул. „ България ”, от където да тръгнат на шествие към Пазарджик. Там в 12 часа групите от двата града ще се обединят пред Общината и ще продължат дружно към София. Очаква се към тях да се причислят протестиращи от Стара Загора.

В последните седмици хиляди българи блокират пътищата в разнообразни обитаеми места поради високите цени на горивата и повишението на налозите, нараствания размер на застраховката Гражданска отговорност и ниския стандарт на живот.

Репортерите на в. Марица ще бъдат измежду протестиращите, очаквайте детайлности!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР