Изключително странен мач се изигра вчера в турската Суперлига. Газиантеп

...
Изключително странен мач се изигра вчера в турската Суперлига. Газиантеп
Коментари Харесай

Изключително странен мач в Турция: Цирк или феърплей?

Изключително чудноват мач се изигра през вчерашния ден в турската Суперлига. Газиантеп приемаше Гьозтепе в среща от 34-ия кръг на шампионата, която в последна сметка приключи 1:1.

Случилото се след 90-ата минута на дуела обаче прикова вниманието на целия свят. Мнозина поздравявят двата тима за феърплея, други обаче се съмняват в крайния излаз на срещата.

Във втората минута на добавеното време реферът даде съдийска топка, откакто Атакан Чанкая от гостите се превиваше на терена. След подновяването на играта Сонер Айдогду от Гьозтепе ритна топката към вратата на домакините, а вратарят Арда Йозчимен не съумя да реагира и кълбото се удари в гредата, след което попадна в Адис Яхович, а северномакедонският нападател нямаше проблем да вкара за 0:1.

Последваха съществени разправии, като футболистите на Газиантеп упрекнаха отбора от Измир в липсва на феърплей. След 4-минутно закъснение играта бе възобновена от центъра, а нападателят Жоао Фигейредо несмущаван от никого изравни резултата. Според медиите в Турция халфът Сонер Айдогду е призовал своите съотборници да „ пуснат” изравнителното попадение във вратата си.

Trio programında 3 eski hakem de Fair Play'e aykırı bir durum söz konusu değil diyor.

Gaziantep oyuncusu Muhammet Demir, Soner Aydoğdu tek başına sorumluluk aldı bize gol attırdı diyor.

Soner kim oluyor da böyle bir karar alıp takıma uygulatabiliyor? Bu nasıl takım?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР