Изключително любопитна прогноза за 2022 направи испанската ясновидка Азуми Караваки.

...
Изключително любопитна прогноза за 2022 направи испанската ясновидка Азуми Караваки.
Коментари Харесай

Испанската Ванга: Цунами ще изтриеняколко страни

Изключително любопитна прогноза за 2022 направи испанската ясновидка Азуми Караваки. Извън страната си тя е позната на стеснен кръг от хора, които се интересуват от езотерика, само че вкъщи е известна като дамата, чиито прогнози се сбъдват с плашеща периодичност.

За идната 2022 година тя предвижда мощен пожар в южната част, който ще бъде резултат от злополука, породена от индивида. След него ще има голяма опожарена територия и огромни финансови загуби. Природата ще сервира доста неприятни изненади на хората. Дълбоко в океана, сред крайбрежията на Китай и Япония, ще се случи мощно земетресение, което ще предизвика цунами. Вълната ще унищожи обитаеми места в крайбрежната зона.

Над Южна Америка ще бушува мощен вихър, който ще донесе огромни опустошения на няколко града. Природните бедствия няма да заобиколят Африка и Европа. Ще има няколко вулканични изригвания, които ще принудят хората да изоставен домовете си.

Последиците от естествени бедствия ще доведат до загуба на годишна продукция и заличаване на производството, което ще се отрази пагубно върху стопанската система и виталния стандарт на популацията. Испанката дава и позитивни прогнози. Според нея вилнеещата зараза последователно ще отшуми и светът може да се върне към естествения живот в обозримо бъдеще.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР