Изключително интензивен е трафикът на леки автомобили и автобуси за

...
Изключително интензивен е трафикът на леки автомобили и автобуси за
Коментари Харесай

Страшният трафик към Гърция задръсти граничен пункт Кулата

Изключително натоварен е трафикът на леки коли и рейсове за излизане от страната през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата-Промахон ". Това заяви Главна дирекция " Гранична полиция " към Министерство на вътрешните работи, като предлага на водачите да употребяват и различния граничен пункт с Гърция през ГКПП- " Илинден ".

Поради многочисления поток от леки коли, чиято колона излиза отвън зоната за надзор на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата ", е подхваната спомагателна организация на работа, споделиха от Министерство на вътрешните работи. Леките коли се обработват на три трасета, рейсовете и товарните коли на по едно трасе, което е и оптималният потенциал на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Промахон ". На излаз граничните инспекции се правят от оптимален брой чиновници.

От полицията обасниха забавянето на инспекцията с това, че в огромна част от леките коли и рейсовете пътуват малолетни и малолетни български жители, непридружавани от родителите. Обработката на техните документи е по-забавена заради инспекцията на декларациите - единодушия от отсъстващите родители и наложителната им инспекция в системата за граничен надзор, показват от Министерство на вътрешните работи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР