Изключително грозна и пошла атака предприе футболният ЦСКА-София срещу служебния

...
Изключително грозна и пошла атака предприе футболният ЦСКА-София срещу служебния
Коментари Харесай

Длъжникът "ЦСКА-София" атакува пошло спортния министър

Изключително грозна и пошла офанзива предприе футболният " ЦСКА-София " против служебния министър на младежта и спорта Андрей Кузманов. На брифинг във ведомството през вчерашния ден той разгласи, че столичният клуб продължава да не заплаща дължимите наеми за използването на две държавни бази - ст. " Българска войска " в Борисовата градина и подготвителния комплекс в Панчарево.

По думите на спортния министър насъбраният дълг на " алените " е причина за фактическата неплатежоспособност на държавното сдружение, стопанисващо двата парцела - " Сердика спортни парцели " ЕАД. Според изнесените през последните месеци данни от ММС футболният клуб има отговорности към страната в размер на към 2,5 млн. лева

" Никакво развиване няма там. Другата седмица ще ги поканим на следващите диалози, с цел да забележим какво може да се предприеме. Трябва да стартираме излекуване на " Сердика спортни парцели ", тъй като тези загуби на сдружението, породени от ЦСКА, са големи. Трябва незабавен проект " , съобщи Кузманов през вчерашния ден по обед.

А късно нощес на формалния уебсайт на " ЦСКА-София " под рубриката " До армейците " бе оповестено отворено писмо до министъра, в което той е именуван с най-разнообразни обидни прилагателни и метафори. Ето цялостния текст на без редакторска интервенция:

 

" НЕуважаеми министър Кузманов!

И Вие като всички държавни “хрантутници ”, получихте най-сетне малко популярност и журналистическо наличие... ЦСКА е клуб със 73 годишна история и вярвайте ни, по-некомпетентна персона в спорта в никакъв случай не сме срещали! През тези години великият ЦСКА се трансформира в горделивост и знак на българския несломим дух пред света, а не на всеядното създание на луканката в България.

Всички ние, състезатели и ръководители на спортните клубове в ЦСКА, просто се чудим по какъв начин такова създание е попаднало в най-висшето ръководство на страната. Та на това създание от 7 месеца, откогато му дадоха власт, в устата му е само името на великия ЦСКА.

Горкият човечец, изкарал е най-малко за луканка, само че когато вятърът на смяната задуха, той реши отново да отбрани “взятката ”, услужливо предоставена му от враговете на най-успелия български клуб.

Защо го вършиме? Има ли смисъл, с изключение на този, че не защитавате държавния интерес, а личното си благоденствие?

В нашата дълга история станахме очевидци на какви ли не исторически падения, само че в никакъв случай не срещнахме по-проста маса и нарцисизъм.

Но ние прочее знаем, господин Министър, че вие сте пръв покровител на Истанбулската спогодба и джендър идеологията. За информация, да попитаме Силвестър Лолов, а за “взятките ” - Пламен Манолов.

Бъдете здрав, господин Министре Кузманов! "

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР