Изключителна пасивност и забавяне с предоставянето на нужната документация. Така

...
Изключителна пасивност и забавяне с предоставянето на нужната документация. Така
Коментари Харесай

Шишков пак остър към строителя на интерконектора: Изключително пасивни

" Изключителна бездейност " и закъснение с даването на нужната документи. Така остро дефинира държанието на строителя на газовия интерконектор с Гърция, по който от 1 октомври би трябвало да потече на ниска цена азерски газ, министърът на районното развиване и благоустройството Иван Шишков.

" Днес имахме доста дълго събиране с надзора и с представители на строителя. Те са внесли документи за въвеждане на обекта в употреба. За страдание това, което си говорихме дълго време - да дават всички документи авансово, не са го създали. Затова през днешния ден по всички пунктове, по които не са показали документи, сложихме отговорници и периоди, които в голямата си част са до на следващия ден. За страдание доста дейната страна е страната, а доста пасивната, към този момент мога да го кажа умерено, са надзорът, проектантите и строителите ", не спести рецензии шефът на Министерство на регионалното развитие.

Не желая да стигаме до там, не съм подобен човек и ми е малко мъчно, отговори на въпрос на дали страната ще глоби финансово изпълнителя поради въпросната показана бездейност.

" Тонът се втърдява, тъй като, когато си се схванал едни документи да бъдат дадени в един ден и два дни по-късно се оказва, че част от тях не са дадени и цялата страна стартира да звъни... Ще ви дам един образец от предходната седмица, когато ги помолих да се обадят на компанията, която правеше лабораторни проучвания по отношение на протоколите. Когато отидох на място и ги питах къде са протоколите, те споделиха - ние сме ги упълномощили, не знаем по кое време ще станат. Аз се обадих на министъра на стопанската система, след два часа компанията беше там и, несъмнено, до четвъртък всичко беше наред. Ето по този начин работим с тях. И по тази причина тонът се втръдява, тъй като ние се опитваме да оказваме помощ с всяко нещо, а те се държат безхаберно. "

Шишков обаче остава оптимист - тръбата ще бъде въведена в употреба в точния момент, като към началото на идната седмица следва да бъде завършено с набирането на нужната документи. " Ще свършим работа. Може да ни коства малко повече нерви, само че не се тормозете, ще свършим работа ", изрази убеденост той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР