Изказването на г-н Дол е абсолютно неприемливо. Това заяви лидерът

...
Изказването на г-н Дол е абсолютно неприемливо. Това заяви лидерът
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Изказването на Дол разделя българското общество

Изказването на господин Дол е безусловно недопустимо.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила във Facebook.

Според ръководителя на партията изявлението разделя българското общество и демонстрира неуважение на близо един милион българи, подкрепили "БСП за България " на последните парламентарни избори.

„ Г-н Дол, не завиждаме на ГЕРБ, че сме най-бедната и най-корумпираната страна в Европа под вещото управление, към този момент осем години, на Вашия другар Бойко. Тревожим се от тези обстоятелства. И желаеме тази оценка, дадена от ваши авторитетни източници, да се промени, както и да се промени стандартът на живот на нашите сънародници “, съобщи Нинова.

По думите й изявлението, че че българските села се развиват непрестанно е признато като тъжна смешка.

„ Отдаваме ги на това, че Вие не сте виждали българско село. Радваме се, че българският министър-председател е "най-успешният началник в Европа " и към този момент е задминал госпожа Меркел и Г-н Макрон, само че се питаме за какво водачи от Вашето политическо семейство не го правят оценка уместно и не ни желаят в Шенген и еврозоната поради корупцията в ръководството на този "успешен " министър председател. Не чухме и оценката Ви за това, че ГЕРБ отдръпнаха Истанбулската спогодба, на която толкоз държите “, уточни още водачът на Българска социалистическа партия.

Председателят на левицата попита дали това не стана и под натиска на българските социалисти, „ които съгласно Вас не съществуват, дружно със 70 % от българите “.

„ Мълчите и за грандиозния интернационален скандал, в който ни забърка Вашият другар Бойко с престъпната продажба на ЧЕЗ, точно на председателството. Не се ли притеснявате и че парите на европейските данъкоплатци потънаха в преградното оборудване на външната граница на Европа, което се проверява от българската прокуратура “, съобщи Нинова.

Според нея зародилите въпроси са доста и са без отговори.

„ Г-н Дол, казвате, че "успехът на България се основава на отношението на ГЕРБ към всеки човек ". Надявам се, че в това - “всеки човек”, включвате и тези хиляди българи, които всяка седмица стачкуват на улиците на България против държавното управление “, счита водачът на опозицията.

По техните думи триумфът на страната ни минавал през оставката на Борисов.

„ Г-н Дол, постоянно сте добре пристигнали в България. Ние сме гостолюбив народ, само че сме и народ с достолепие. Не ни лепете етикети, не ни поучавайте и не забравяйте, че българският народ няма началници.Той има сътрудници в Европа, тъй като е пълноправен на другите европейски нации “, приключи Корнелия Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР