Изказване на посрещача на националния отбор на България по волейбол

...
Изказване на посрещача на националния отбор на България по волейбол
Коментари Харесай

Алекс Николов: Не оставихме всичко на терена

Изказване на посрещача на националния тим на България по волейбол Александър Николов след срещата от осминафиналите на европейското състезание сред тимовете на Франция и България, приключила 3:0.

Александър Николов (посрещач на България) – „ Според играта, която показахме, не оставихме всичко на терена. Единствено за това скърбя, че не успяхме най-малко да се сборим с тях. Ясно е, че те са по-добрият тим, само че можехме най-малко да се сборим по по-различен метод.

Пречупи ни огромен брой персонални неточности, ние ги водихме с 2-3 точки, бях сигурен, че ще вземем гейма, само че допуснахме персонални неточности и то в лесни обстановки, които стопиха разликата и след това ни натиснаха със сервис. Честно казано аз чаках много по-добър тим на Франция, тъй като въпреки всичко са олимпийските първенци и съм чувал единствено неща за тях.

За първи път имах късмет през днешния ден да играя против Франция мъже, да, по-добри са… Не знам какви заключения би трябвало да си направи тимът и да промени за олимпийската подготовка, не знам какво да прибавя, не знам каква смяна би трябвало да настъпи.

Сега разбрах, че няколко наши сътрудници за жалост приключват кариерата си, което е доста тъжно и допускам, че ще дойдат нови момчета. Факт – за начало е някаква смяна, само че дали ще бъде за добро  или не, не е ясно. Въпросът е да се съберем бързо по-късно несполучливо състезание и да се опитаме най-малко да се класираме за Олимпиада. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР