Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото

...
Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото
Коментари Харесай

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните тържища доближи най-високото си равнище от средата на 2023 година.

Лукас Аутумуро, началник на отдел “Изследвания ” в IntoTheBlock разкри , че през миналата седмица от централизираните тържища е имало чисти потоци в Биткойн на забележителна стойност от $540 милиона, което е най-големият седмичен отлив от съвсем година насам.

Това овакантяване на BTC от тържищата се преглежда от пазарните анализатори като бичи знак.

В допълнение към Биткойн , при Етериум също се следиха обилни чисти изходящи потоци от централизираните тържища, като през тази седмица ETH на стойност почти $370 милиона напусна тържищата.

Тази наклонност бележи седмата поредна седмица на чисти изходящи потоци за ETH, което допуска смяна в настроенията или тактиката на вложителите в екосистемата на Етериум.

Таксите за преводи както за Биткойн, по този начин и за Етериум означиха забележителни промени през този интервал. Таксите за преводи на Биткойн спаднаха с 32.2%, до момента в който при Етериум понижиха с 14.6%.

Биткойн се търгува на цена от малко над $51,100 все още на писане на публикацията, до момента в който цената на Етериум възлиза на $2,900.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР