Изглежда така, сякаш самият крал на ада прави всичко, за

...
Изглежда така, сякаш самият крал на ада прави всичко, за
Коментари Харесай

Три знака на зодиака, които по-често от останалите привличат тъмните сили

 Изглежда по този начин, като че ли самият крал на пъкъла прави всичко, с цел да ги накара да страдат…

Астролозите считат, че представителите на тези три знака на зодиака са изключително податливи на въздействието на тъмните сили от останалите.

Телец

Сякаш самият крал на пъкъла прави всичко, с цел да страдат представителите на тази зодия. Затова той ги подлага на сложни тествания, които не постоянно могат да преминат. Справянето с подобен приток на негативност може да бъде мъчно, тъй че те постоянно просто се отхвърлят.

Козирог

Астролозите означават, че най-слабото място на Козирозите е здравето. Или имат проблеми със стомашно-чревния тракт, или ги боли кръстът, или страдат от зъбобол. Опитите да се занимават със спорт или да преминат към вярно хранене не дават позитивни резултати, което единствено провокира яд и отчаяние измежду хората, родени под това зодиакално съзвездие.

Рак

На Раците постоянно може да им се коства, че към тях има единствено предатели. Или схващат за измяната на обичан човек, или другар се оказва зложелател, или познати поддържат връзка с тях единствено за своя лична полза. За нежните и чувствителни Раци е доста мъчно да се борят с сходна неправда, по тази причина те постоянно се затварят в себе си.

 

 

© 2022


© 2022

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР