Изглежда, че отношенията между Десислава и бившият ѝ любим Благой

...
Изглежда, че отношенията между Десислава и бившият ѝ любим Благой
Коментари Харесай

Десислава и Благой са отново заедно?

Изглежда, че връзките сред Десислава и някогашният ѝ обичан Благой се развиват бурно. За момента фолкдивата, която скоро стартира ударна смяна, като се реши да следва непоколебим подготвителен режим, резервира цялостна конфиденциалност, по отношение на протичащото се сред нея и по-младия боксьор. Но наподобява, че има късмет връзката им да се е възродила.

Двамата станаха родители в края на 2017-а, малко след което пътищата им се разделиха. А оттогава до през днешния ден спекулациите към връзките им не стопират. В скорошно изявление Десислава съобщи изрично, че двамата не са се събирали, само че са в доста положителни другарски връзки. Тя с наслада споделя, че синът им не усеща раздялата им, защото и двамата посвещават задоволително време в развъждането му.

Певицата обаче направи страховит жест към Благой, като се причисли към тържеството за рождения му ден. Нещо повече - зарадва го с няколко песни и му посвети осъществяването си на "Лале ли си, зюмбюл ли си ". Това породи още веднъж клюки, че може би двамата са решили да си дадат втори късмет, само че дали в действителност е по този начин и всичко посред им сега се свежда само до другарство и взаимно почитание, евентуално скоро ще разберем.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР