Изглежда, че месец февруари крие коварни тайни за някои от

...
Изглежда, че месец февруари крие коварни тайни за някои от
Коментари Харесай

Месецът на интригите: Тези 3 зодии ще изневерят на половинките си през февруари

Изглежда, че месец февруари крие подли секрети за някои от зодиите, с помощта на Черната Луна, която навлезе в символ Лъв. Любопитен факт е, че това астрологично събитие ще тласне към буйни и нечестни горещи преживявания даже и най-отдадените представители на зодиака. 

Аферите просто ще разцъфтят през февруари, звездите предсказват доста флиртове и даже сантиментални връзки на работното място. Ще имате чувство за един неотслабващ Св. Валентин, само че би трябвало доста да внимавате. Знайте, че всяка загадка бива разкрита в миналото и по тази причина бързо помислете дали ще стартирате нова връзка за сметка на тази, в която сте или ще устоите на изкушението и ще бъдете правилни на колегата си. 

Три зодии обаче ще бъдат най-засегнати от аспекта. Те ще изпитат пламенни страсти и ще се потопят в в действителност горещи и подли афери. Това са трите огнени представители на зодиака - Овен, Лъв и Стрелец. 

 мъж, жена

Овен

При Овните ще се появи желанието да привлекат някого, да бъдат основатели. Вие просто ще желаете да покорите някого. Съветът на звездите е да бъдете деликатни, тъй като другите могат да виждат вашата интензивност, вашата пристрастеност и бързо да се разчуе за аферата ви. Всяко ваше деяние ще притегля внимание, защото през този интервал ще бъдете още по-директни и смели. 

Лъв

При Лъвовете по-скоро ще се появи влюбване. Ще бъдат доста привлечени или от по-възрастен от тях човек, или от персона, която за тях е като преподавател в живота. С две думи - Лъвовете ще бъдат мощно омагьосани от човек, който одобряват като престиж. Лъвове, бъдете деликатни - Черната луна във вашия знак ви прави доста привлекателни за другите, само че в последна сметка вероятността да изпаднете в неуместно състояние се усилва. Не забравяйте, че постоянно ще има хора, които обичат да разискват и да клюкарстват.

 мъж, жена

Стрелец

Стрелци, сходно на Овните, вие ще бъдете основатели на изневярата. Най-възможният сюжет е да имате спекулация с човек, който ще срещнете по време на командировка или отмора. Едно е несъмнено - забежката ви ще е обвързвана с пътешестване. Внимавайте, тъй като в този интервал дейностите ви ще наподобяват като флирт и другата страна ще реагира доста бързо и доста позитивно. Помислете дали желаете да рискувате. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР