Изданието motor1 публикува шпионски снимки на нова офроуд версия на

...
Изданието motor1 публикува шпионски снимки на нова офроуд версия на
Коментари Харесай

Mercedes-Benz със специална G-Klasse за още по-сериозен офроуд

Изданието motor1 разгласява шпионски фотоси на нова офроуд версия на Mercedes-Benz G-Klasse с приставка 4x4². Всъдеходът се тества по публични пътища покрай Нюрбургринг в Германия, където Mercedes-Benz има изпитателен център. Наследникът на Mercedes-Benz G 500 4x4² е на процедура без камуфлаж, като се изключи маскирането върху пластмасовите арки на калниците.

Външният тип на фабричната версия 4×4² стана прочут още през 2020 година Тогава беше обявено, че автомобилът за офроуд ще резервира неповторимата 4х4 система, ще придобие разширени арки на калниците, както и доста по-висок клиренс и багажник на покрива.
 Mercedes-Benz със специфична G-Klasse за още по-сериозен офроуд

Но главната конспирация към момента остава - това е моторът. С огромна степен на възможност новата G-Klasse 4x4² ще има под капака си четирилитров V8 мотор. Моделът от предходното потомство беше оборудван с версия с 422 конски сили, заимствана от елементарния G 500, само че новият „ 4x4 на квадрат “ може да получи V8 с 585 конски сили от Mercedes-AMG G 63.

Фабричната специфична версия 4×4² може да се трансформира в първата лимитирана серия на новата G-класа. Очаква се дебютът на нововъведението да се състои през идващите месеци. В листата на министър председателите на Daimler за идващото огромно автомобилно събитие, автомобилното ревю в Мюнхен, което ще се организира в средата на септември, офроуд G-класата не е оповестена.
 Mercedes-Benz със специфична G-Klasse за още по-сериозен офроуд

Но в Мюнхен, къде ще участва и екип на mobile.bg, ще дебютират осем нови продукта едновременно. Това ще са електрически EQB и бронирана S-класа, батериен EQE с четири порти, първият сериен електромобил от AMG, хибриден Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe, електрически Smart, създаден взаимно с Geely, както и предвестител на Mercedes-Maybach EQS SUV и офроуд версия на универсала C-Klasse.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР