Избягалият затворник Владимир Пелов е убит при стрелба късно снощи

...
Избягалият затворник Владимир Пелов е убит при стрелба късно снощи
Коментари Харесай

Владимир Пелов е убитият при стрелбата в Ботевград


Избягалият пандизчия Владимир Пелов е погубен при пукотевица късно нощес в центъра на Ботевград.

Владимир Пелов е прострелян с 4 патрона от Марио Танчев. 40-годишният престъпно проявен мъж също е прострелян и е признат в болница "Пирогов" в София. Двамата имали остаряла омраза.

Идентификацията на Пелов се прави по пръстови отпечатъци, защото брат му е отказал да го разпознае.

Стрелбата е станала към 23 часа. Пелов е умрял незабавно. Към 8.00 часа тази заран първият оглед на място в центъра на Ботевград е завършил и общински служащи започнаха да разчистват полицейските ленти.

Подробности за тежкия случай ще дадат след час в Съдебната палата в столицата. На него ще участват старши комисар Георги Григоров, шеф на ОДМВР – София и Наталия Николова, областен прокурор на София - област.

[i]Владимир Пелов реализира зрелищно бягство при започване на парил дружно със съучастника си Радостин Колев през централния вход на Софийския централен затвор, употребявайки импортирано извън огнестрелно оръжие. Оттогава двете лица се издирваха. Пелов бе наказан на отнемане от независимост в размер на 30 години за обир, похищение и опит за ликвидиране на двама чиновници на Министерство на вътрешните работи. [/i] /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР