Избягалият шофьор от тежката катастрофа в София Георги Семерджиев е

...
Избягалият шофьор от тежката катастрофа в София Георги Семерджиев е
Коментари Харесай

Задържаха бившия футболист, избягал след катастрофата

Избягалият водач от тежката злополука в София Георги Семерджиев е арестуван в София след спецакция, оповестиха за Нова телевизия от Министерство на вътрешните работи. За него стана ясно, че има над 50 наказателни постановления. Същият управлявал автомобила с подправени номера. В колата са открити сигнална синя лампа и стоп полицейска палка.

Георги Семерджиев беше разгласен за търсене, откакто аргументи тежък пътен случай и избяга от местопроизшествието.

Сигналът за злополуката, зародила в региона на бул. „ Черни връх “, при която починаха две млади дами, бе подаден нощес в 23.08 ч. Според данните досега автомобилът, който мъжът е управлявал, се е движил от НДК с висока скорост, блъснал е таксиметрова кола на кръстовището на бул. „ Арсеналски ”, след което се е блъснал в асансьора на метростанцията. От мощния удар колата се e разцепила на две и едната половина удря смъртоносно двете девойки, които по това време са се движили по тротоара.

От полицията потвърдиха, че Семерджиев има голям брой криминалистични прояви, в това число и такива с наркотични субстанции. Заради осъществени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата е с отнето удостоверение за ръководство.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР