Избрани потребители на телекома вече тестват новата услугаVoLTE намалява времето

...
Избрани потребители на телекома вече тестват новата услугаVoLTE намалява времето
Коментари Харесай

Теленор въвежда VoLTE технология

Избрани консуматори на телекома към този момент тестват новата услуга

VoLTE понижава времето за свързване сред потребителите и поддържа диалози с HD качество

Теленор вкарва тестово технологията за транспорт на глас „ Voice over LTE “ (VoLTE). Избрани клиенти на оператора ще се възползват от усъвършенствания тон и по-високо качество на връзката при гласови позвънявания през 4G мрежата, оповестиха от телекома.

Благодарение на VoLTE, първичното време за свързване сред консуматори, които употребяват технологията, е по-кратко от това в 2G и 3G мрежа. Разговорите са с HD качество и потребителите не престават да употребяват 4G мобилен интернет без спиране на връзката.

Технологията към този момент е налична тестово за определени на случаен принцип частни и бизнес клиенти на Теленор, които разполагат с мобилни устройства, поддържащи VoLTE, имат абонаментен проект с 4G достъп и се намират в зона на покритие на 4G мрежата на оператора.
още по тематиката
Разговори с VoLTE качество са вероятни единствено в случай че и двете страни употребяват технологията. Обажданията се таксуват според употребения проект и не черпят от наличните мегабайти мобилен интернет, прецизираха от Теленор.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР