Избрахме най-красивите българки за 2021 година. Те ще представят страната

...
Избрахме най-красивите българки за 2021 година. Те ще представят страната
Коментари Харесай

Ева от Варна, която ще представи България на Мис Свят: Против съм пластичните корекции, момичетата трябва да са естествени

 Избрахме най-красивите българки за 2021 година. Те ще показват страната ни на състезанията " Мис Свят " и " Мис Вселена ".

" От дребна започнах да се занимавам с музика и може би в тои миг стартира всичко. Мои другари и познати ме насочиха да се занимавам с мода. Оттам стартира всичко. Винаги има театрална тресчица преди присъединяване. Против съм пластичните корекции, девойките би трябвало да са естествени ". Това съобщи в студиото на " Събуди се " Eва Добрева от Варна, която е новата " Мис България Свят 2021 ". 

" Аз също от доста дребна се занимавам с мода и може би това ме тласна да не преставам твърдо напред. Най-голямото факсимиле е може би е, че красивите девойки не са умни. Това не е по този начин. Изисква се и разум, и гений, с цел да се стигне дотук. Няма нищо по-хубаво от естествената хубост. ", показа и Елена Данова от Кричим, която е " Мис България Вселена 2021 ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР