Избра се абсолютно незаконна за нас комисия, която заменя други

...
Избра се абсолютно незаконна за нас комисия, която заменя други
Коментари Харесай

Пеевски за комисията: Тя е незаконна, ще предложим по-строги санкции срещу футболното хулиганство

Избра се безусловно противозаконна за нас комисия, която заменя други органи. Разследване на какво? Хората си свършиха работата. Има си инспекторат, има си прокуратура - какво ще прави тази комисия? Какво ще проверява - кой е обичай и кой не. Такъв въпрос насочи ръководителят на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в Народното събрание по отношение на основаване на временна комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с използването на мощ от страна Министерство на вътрешните работи против жители на митинга против БФС предишния четвъртък, съобщи кореспондент на “Фокус " .

“Подкрепихме да има ръководител, тъй като се видя, че без Движение за права и свободи не може да има и подобен. Това е цялостен популизъм, с цел да пазят нещо, не знам какво. Виждам, че сътрудниците желаят да разграждат страната, което се случва от доста години. Трябва да стартираме да градим, тъй като скоро несъмнено ще има комисия да проверяваме и депутати ", добави Пеевски.

Той бе безапелационен, че от Движение за права и свободи ще изискат всички бити служители на реда да бъдат изслушани в Народно събрание. Според него в интернет преднамерено бяха единствено фрагментите, където има бити протестиращи.

“Аз споделям - където има принуждение, единици би трябвало да си понесат отговорността. Но не може да се смята, че полицията би трябвало да бъде лишена от всевъзможни права ", уточни депутатът. 

" Тези лица, които са показали експанзия отвън закона, би трябвало да си понесат отговорността по законния ред ", сподели той и добави, че ще предложат по-строги наказания против футболното безчинство.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР