Изборният ден започна спокойно, преди началото му няма регистрирани нарушения

...
Изборният ден започна спокойно, преди началото му няма регистрирани нарушения
Коментари Харесай

Спокойна обстановка и във Видинско в началото на изборния ден

Изборният ден стартира умерено, преди началото му няма регистрирани нарушавания на публичния ред в района.
Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушавания, които попречват естественото протичане на изборния развой на денонощната телефонна линия 02/982 22 32 и на e-mail [email protected]
Създадена е организация и чиновниците на бранш „ Български документи за идентичност “ в ОДМВР-Видин и паспортните звена в РУ-Белоградчик и РУ-Кула ще работят през днешния ден от 8.30 до 19.30 часа. Те ще издават удостоверения (за изгубени/ откраднати/ повредени/ унищожени персонални карти и документи с изминал срок) предвид на практикуване на изборните права на жителите. През вчерашния ден не са постъпвали претенции от жители и надлежно не са издавани удостоверения.
Припомняме, че в секциите за гласоподаване не се позволяват лица във очевидно нетрезво положение, както и лица носещи предмети, рискови за живота и здравето на жителите. Забранява се потреблението на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника за снимане на метода на гласоподаване.
Полицейските чиновници ще се намесват за възобновяване на реда при нужда и по решение на СИК.
Предприети са всички нужни ограничения за защитата на публичния ред, пожарната сигурност и обезпечаване на спокойното протичане на изборния ден в област Видин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР